Evenementen

Het hele jaar door kun jij je laten inspireren en motiveren aan de hand van de (online) workshops en evenementen van FunX EMPWR. Benieuwd of er wat voor jou tussen zit? Check dan evenementenkalender op deze pagina!

TERUGKERENDE EVENEMENTEN

Ask Me Anything

Wil jij weten wat het geheim is achter het succes van ondernemers? En hoe ze ondanks de crisis hun business laten slagen?

Tijdens Ask Me Anything delen verschillende ondernemers het échte verhaal achter hun succes en jij mag alles vragen.  The good, the bad and the ugly

Pitch Please!

Heb jij een eigen kledinglijn, beautyzaak, creatieve of maatschappelijke onderneming?

Pitch dan jouw mindblowing businessplan tijdens P!tch Please in het Venture Café in Rotterdam. Maak kans op een gratis werkplek naast Rotterdam Centraal én wordt gelinkt aan een coach die jou gaat helpen om jouw business naar een hoger niveau te tillen.

Business Takkies | Gemeente Amsterdam, stadsdeel Nieuw-West

Tijdens Business Takkies II krijgen jongeren praktische tools die zij kunnen inzetten in hun school/werkleven. Bekende en onbekende ondernemers uit Amsterdam Nieuw West vertellen over hun struggles en successen. Eerlijkheid en oprechtheid, staan centraal. Alle vragen mogen gesteld worden, niks is te gek #realtalk. Tijdens BT II krijg je de kans om in een veilige én kansrijke omgeving jouw dromen en doelen te delen en nieuwe waardevolle connecties op te doen.

Albeda College

Albeda college presents: Albeda Next. Een beweging, van studenten, docenten en het bedrijfsleven. Ze programmeren extra curriculaire activiteiten voor studenten die een sterke link hebben met loopbaan en burgerschap. Een inclusief concept voor studenten voor alle opleidingen. In het kader van 21ste eeuwse vaardigheden, inspiratie en talentontwikkeling worden activiteiten, workshops en masterclasses voor en door studenten georganiseerd.. Een aantal van deze workshops worden verleend door FunX EMPWR. Het doel is om ontmoeting en verwondering te stimuleren en studenten te ondersteunen bij het vormen van hun netwerken en klaarstomen voor een leven lang ontwikkelen!

Mind Your Business | The Student Hotel

Mind Your Business​ is een serie van kennisevents georganiseerd voor ondernemende jongeren. Alles om ondernemers op weg te helpen aan de hand van kennis en nieuwe contacten. Elke editie staat er een ander thema binnen het ondernemerschap centraal.

*MYB is powered by: The Student Hotel & FunX Media

Venture Café Rotterdam

FunX EMPWR organiseert in samenwerking met Venture Café Rotterdam meerdere events. De samenwerking tussen FunX EMPWR, CIC en Venture Café is ontstaan met het doel om de wereld tussen internationale-en lokale ondernemers met elkaar te verbinden.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail