Over FunX EMPWR.

‘IT’S TIME TO ’UNLEASH YOUR POTENTIAL’’

 

Mis jij de juiste begeleiding om je doelen te bereiken? Heb jij een duwtje in de juiste richting nodig? Voel jij je vaak niet gehoord? FUNX EMPWR helpt jou het beste uit jezelf te halen. Dit doen we door je de juiste tools te geven en deuren voor je te openen. We verwelkomen je in een safe space. Een community waar jij jezelf zal ontdekken en waar jij jezelf kan zijn.

 

Besef dat jij onderdeel bent van de generatie die een verandering gaat maken. Jij bepaalt zelf waar de maatschappij heengaat. Wellicht wil je the next Oprah, John de Mol of minister-president worden. You can do it. Zolang je maar de juiste mindset hebt, kun je alles bereiken wat je wil. Wij geloven in je en willen je hierbij helpen.

 

FUNX EMPWR is hét platform voor jongeren met een ondernemende mindset. Wij organiseren (online) evenementen waar inspirerende rolmodellen zoals Jefferson Osei (oprichter van Daily Paper), Wesley dos Santos en Ashlee Janelle (online creative) hun verhaal delen. The good the bad and the ugly! Raak geïnspireerd door hun struggles en successen en leer welke stappen jij kunt nemen om dáár te komen.

 

Tijdens netwerk- en workshopsessies krijg je tools om je doelen te behalen en de beste versie van jezelf te worden.

 

Missie

FunX EMPWR  is het platform voor multiculturele jongeren met een ondernemende mindset, waar zij worden empowered en de juiste tools krijgen om hun doelen te bereiken en de beste versie van zichzelf te worden.

 

Ons Team

 

Shannon Vrede
Marketing-communicatie
Medewerker FunX
Devika Sluisdom
Marketing-communicatie
Manager FunX

 

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail